Galt High School — Bell Schedules

Regular Day
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:30 AM 90 min
Passing 9:30 AM 9:40 AM 10 min
Period 2 9:40 AM 11:10 AM 90 min
Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
Passing 11:40 AM 11:50 AM 10 min
Period 3 11:50 AM 1:20 PM 90 min
Passing 1:20 PM 1:30 PM 10 min
Period 4 1:30 PM 3:00 PM 90 min
Collaboration Day
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:15 AM 75 min
Passing 9:15 AM 9:25 AM 10 min
Period 2 9:25 AM 10:40 AM 75 min
Passing 10:40 AM 10:50 AM 10 min
Period 3 10:50 AM 12:05 PM 75 min
Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min
Passing 12:35 PM 12:45 PM 10 min
Period 4 12:45 PM 2:00 PM 75 min
Minimum Day
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Passing 9:00 AM 9:10 AM 10 min
Period 2 9:10 AM 10:05 AM 55 min
Passing 10:05 AM 10:15 AM 10 min
Period 3 10:15 AM 11:10 AM 55 min
Passing 11:10 AM 11:20 AM 10 min
Period 4 11:20 AM 12:15 PM 55 min
Galt High School - 145 North Lincoln Way, Galt, CA 95632 - Phone: (209) 745-3081 - Fax: (209) 745-3936